e c h e v e r r y _ f l a t

An environment that offers extraordinary visuals of the city surrounds the project. The project characterized by an open layout allows visuals to be the most important elements in the composition. The apartment turns around a patio in the heart of the place and gives natural light to the darker area of ​​the project. We used noble and simple materials reinforcing the relationship of the interior with the exterior seeking a contrast between the green of the garden with the calm atmosphere of the interior. By different floor levels, the spaces have different hierarchies according to their use.

LOCATION 

Bogotá, Colombia

CLIENT

Private Client

YEAR 

2015

STATUS

Completed

PROGRAM

Housing

DESIGN & PROJECT ARCHITECT

Carlos Martinez

TEAM

Carlos Martinez/ Fidel Mendoza / Daniela Duque / Juliana Michelsen

COLLABORATORS:

CONSTRUCTION: Contrafuerte Arquitectura

INTERIOR DESIGN: Juanita Echeverry

1/1

FIDEL MENDOZA ARCHITECTURE STUDIO · bogotá, colombia · all rights reserved